Docházkový systém s WWW serverem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a realizací terminálu pro docházkový systém. Úvod stručně prezentuje několik řešení, která jsou v současnosti dostupná na trhu. Hlavní část práce se pak dělí na dva celky, z nichž první popisuje návrh hardwarové platformy a druhý tvorbu softwarové výbavy pro vyvíjené zařízení. Terminál je realizován jako kompaktní s širokými možnostmi budoucího rozšíření. Důraz je kladen krom univerzálnosti také na uživatelskou přívětivost.
This thesis describes the design and realization of terminal for time attendance system. The introductory part shortly presents several solutions currently available on the market. The main part of this thesis is divided into two sections. The first of them deals with design of hardware platform, and the second describes the development of software. The terminal is realized as a compact with wide possibilities for future functional expansion. Special attention is given to the flexibility and user-friendly interface.
Description
Citation
TŘÍSKA, M. Docházkový systém s WWW serverem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Miloš Železný, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Marie Havlíková, Ph.D. (člen) prof. Ing. Luděk Žalud, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO