Marketingový mix cestovní kanceláře GO Service

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingu v cestovním ruchu. Je v ní řešen marketingový mix cestovní kanceláře a nabízené služby. Výsledkem práce je návrh na zlepšení marketingového mixu, který povede k získání zákazníků a konkurenceschopnosti na trhu.
The bachelor thesis is focused on marketing problems in tourism. The thesis solves marketing mix of travel agency and offered services. The result is suggestion of marketing mix improvement, which leads to acquisition of customers and competitiveness.
Description
Citation
PERNICA, I. Marketingový mix cestovní kanceláře GO Service [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky vedoucí bakalářské práce - vedoucí nepoložila otázku. Otázky oponentky bakalářské práce - odpověděl Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D.: Jaké jsou finanční a materiální možnosti podniku v rámci Vašich návrhů? - odpověděl částečně. Doc. Ing. Jan Klíma, CSc.: Na jaké destinace se cestovní kancelář soustředí a jak je společnost pojištěna? - odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO