Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu spokojenostizákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně pro společnost COLOR SPECRUM a.s., která se zabývá výrobou a prodejem průmyslových nátěrových hmot. Teoretická východiska popisují marketingový výzkum. V analytické části je analýza a výsledky marketingového výzkumu, provedeného pomocí dotazníku. Na základě získaných dat jsou doporučeny návrhy opatření pro zvýšení spokojenosti zákazníků společnsoti COLOR SPECTRUM.
This thesis is focused on the analysis of customer satisfaction and prposals for measures to increase the level of society company COLOR SPECTRUM, which is engaged in the manufacture and sale of industrial paints. Theoretical foundations describe marketing research. The analytical part is the analysis and results of marketing research, conducted by questionnaire. Based on the data obtained are recommended proposals for measures to increase customer satisfaction COLOR SPECTRUM.
Description
Citation
VALENTOVÁ, B. Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) RNDr. Michal Beránek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-05
Defence
Dr. Beránek: Možnosti použití statistických metod u dotazníku. Proč nepoužila? Otázky navrhla sama? Jak by zjistila, že návrh byl (bude) úspěšný? Co bude projevem zlepšení (co se zvýší)? Ing. Hanušová: Projeví se velikost respondentů (firem) v podobě váh daných odpovědím v dotazníku? Dr. Němcová: Jak firma využila/využije návrhy? Otázky vedoucího a oponenta zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO