Navržení povlakovaných nástrojů do obráběcího procesu rotační součásti "víko"

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V této bakalářské práci je zpracován rozbor součásti víko a návrh na její výrobu. Do výroby jsou začleněny konvenční nástroje následně srovnané s druhou variantou výroby pomocí nástroje EcoCut. Pro obě varianty je vypracován technologický postup, návodky pro soustružení včetně strojních časů a spotřeba vyměnitelných břitových destiček.
In this bachelor´s thesis is processed analysis of part called cover and there is also processed proposal of the technology its manufacturing. Into proposal of manufacturing are included conventional tools which are compared with different type of manufacturing by tool called EcoCut. For both varieties is elaborated technological process, instruction for turning with counted mechanical times and consumption of changeable cutting tips.
Description
Citation
PROKOP, K. Navržení povlakovaných nástrojů do obráběcího procesu rotační součásti "víko" [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) prof. Ing. Bohumil Bumbálek, CSc. (místopředseda) Ing. Eva Molliková, Ph.D.,Paed IGIP (člen) Ing. Jozef Majerík, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Jambor, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Bajčík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Vysvětlete tvrzení "hlavní a vedlejší posuv vykonává pilový pás". Vysvětlete tvrzení "...přesnost díry se zvýší následným hrubováním a vystružováním". Jak byste rozlišil ruční a strojní výstružník?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO