Využití marketingu k posílení konkurenceschopnosti firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem opatření, která povedou ke zvýšení konkurenceschopnosti firmy Infinit, s. r. o. v oblasti poskytování wellness pobytů, a to se specifickým zaměřením na webovou komunikaci firmy. Teoretická část práce je věnována konkurenci, konkurenceschopnosti, obecně marketingu a metodám situační analýzy. V praktické části je zkoumána podnikatelská činnost této společnosti, analyzováno její vnitřní a vnější okolí a dále jsou navrhovány vhodná opatření, která povedou ke zvýšení konkurenceschopnosti a budou mít uplatnění pro budoucí vývoj společnosti.
This master’s thesis deals with proposal of activities impoving competitiveness of the company Infinit in providing wellness stays, with a specific focus on the website of the company. The theoretical part is devoted to the competition, competitiveness, marketing and methods of marketing analysis. The practical part examines the business of the company, analyses its internal and external environment and proposes appropriate measures aimed at increasing competitiveness and will use for furure development of the company.
Description
Citation
KUROWSKÁ, M. Využití marketingu k posílení konkurenceschopnosti firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Otázka vedoucího zodpovězena Otázka oponenta nejsou Ing. Bednář: Jak byly identifikovány silné a slabé stránky ve SWOT analýze? Jedná se o subjektivní či objektivní pohled? Ing. Chvátalová: Bylo zváženo při psaní práce použití kvantitativních metod? Prof. Rejnuš: Projevila se do činnosti firmy oslabení koruny, které v nedávné době proběhlo ČNB?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO