Informační systém pro monitorování počítačové sítě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce pojednává o návrhu informačního systému, který slouží ke shromažďování informací o zařízeních připojených k počítačové síti. Potřebná data jsou získávána pomocí protokolu SNMP a ukládána do databáze. Pomocí webového rozhranní je možné vyhledat na základě IPv6 nebo MAC adresy L2 přepínač a port přepínače, ke kterému je zařízení připojeno.
This thesis is about design information system that is used to collect information about devices connected to computer network. The necessary data are collected using SNMP and stored in a database. Using the web interface you can search based on IPv6 or MAC adresses L2 switch and the switch port which the device is connected.
Description
Citation
TOMÁŠEK, R. Informační systém pro monitorování počítačové sítě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Miroslav Pokorný (předseda) prof. Ing. František Šolc, CSc. (místopředseda) Ing. Miloslav Čejka, CSc. (člen) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Lukáš Kopečný, Ph.D. (člen) Ing. Soběslav Valach (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO