Návrh zlepšení procesu kompletace výrobní zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou podnikových procesů ve vybrané společnosti. Největší pozornost je věnována zmapování úzkých míst, pro která je následně vytvořen návrh zlepšení. Tento návrh vede ke snížení chybovosti při kompletaci výrobních zakázek.
This thesis deals with the analysis of business processes in selected companies. Most attention is given to mapping bottlenecks for which it is subsequently created a draft for improvement. This draft leads to a reduction in errors during the completion of production orders.
Description
Citation
LOLKOVÁ, S. Návrh zlepšení procesu kompletace výrobní zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Jarmil Cileček (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno Ing. Cileček: Firma LOMAX - o jakou výrobu se jedná (malosériovou/sériovou)? Kdy se studentka rozhodne pro výkovek a kdy pro odlitek? Prof. Rejnuš: V čem má výhodu výkovek? Jak studentka používala zhodnocení? Doc. Rašticová: Jaké náklady by byly zahrnuty do zhotovení štítků?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO