Počítačové modelování komunikačních systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se soustředí na využití programu Ansoft Designer, přesněji jeho modulu System Design, při simulaci komunikačních systémů. Na několika příkladech ukazuji práci s programem při simulování komunikačního systému bez kódování a následně i s kódováním podle normy 802.11a (Wi-Fi). Práce se dále věnuje vytváření vlastních bloků komunikačních schémat. Je popsáno vytvoření bloků a následně jejich otestování.
The thesis will focus on using the program Ansoft Designer, more precisely, its module System Design, during simulation involving communication systems. A few examples show the work with the program on simulating the communication system without coding, and then with coding according to the standard 802.11 (Wi-Fi). The thesis also deals with creating custom blocks communication schemes. Described the creation of blocks and then their test.
Description
Citation
POLÁŠEK, J. Počítačové modelování komunikačních systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Halámek, CSc. (člen) doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-08-31
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO