Vliv daňových a účetních aspektů na vznik družstva a jeho podnikatelskou činnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je odhalení výhod a nevýhod okolností vzniku družstva a jejich vlivu na jeho podnikatelskou činnost. Závěrečným výstupem práce bude vyjádření stanoviska, zda vliv právních, daňových a účetních aspektů týkajících se vzniku a aktivit družstva vytváří podnikatelskou výhodu či spíše ne.
The aim of this Bachelor thesis is the revelation of the advantages and disadvantages of circumstances of cooperatives and their impact on its business performance. The final output of the thesis will be the expression of opinion, whether the influence of legal, tax and accounting aspects relating to the creation and activities of the cooperative creates business advantage, or rather not.
Description
Citation
BARTOŠ, I. Vliv daňových a účetních aspektů na vznik družstva a jeho podnikatelskou činnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Vedoucím práce je práce hodnocena stupněm "F" a nedoporučena k obhajobě. V důsledku toho není student připuštěn ke státní závěrečné zkoušce. Takže obhajoba bakalářské práce se klasifikuje stupněm "F" - viz. směrnice děkana č. 3/2013 pro realizaci bakalářských a magisterských studijních programů čl. 12, bod 9.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO