Zdanění hazardu z pohledu konkrétní obce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o právní úpravě loterií a podobných her zejména z daňového pohledu podle stavu před a po 1. 1. 2012, kdy došlo k významné novele loterijního zákona a souvisejících předpisů. Přibližuje vývoj příjmů obce v důsledku novely a vývoj prostředků vynakládaných na veřejně prospěšné účely. Práce navrhuje možné změny uvedené problematiky.
The thesis discusses legal regulations of lotteries and similar games especially from the tax perspective and according to the state before and after 1 January 2012, when a significant amendment of the Lottery Act and related regulations was carried out. The work explains the development of community income as a result of the amendment and also the development of funds spent on community purposes. Possible changes to the issue are suggested herein.
Description
Citation
VAŠINOVÁ, K. Zdanění hazardu z pohledu konkrétní obce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Myšková: Hodnotila jste v práci tři různé obce. Jaká je aktuální situace v těchto obcích - mají všechny zpracované vyhlášky týkající se automatů a hazardu v obci? Snaží se nějak hazard v obci omezit? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO