Systém pro správu a monitoring webů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce realizuje systém pro správu a monitoring webů. Práce srovnává a vyhodnocuje současné možnosti monitorování webů. Dále popisuje vlastní řešení aplikace a její možnosti. Vytvořený systém zaznamenává stránky, které zajímají jejich správce a sleduje u nich parametry v čase. Významnými vlastnostmi systému jsou schopnost sledovat stránky bez nutnosti zasahovat do jejich zdrojového kódu (tedy i konkurenční) a možnost sledovat daná kritéria v průběhu času. Systém poskytuje výstupy v textové a grafické podobě. Je založen na svobodných technologiích.
This bachelor thesis implements system of web management and monitoring. The thesis compares and evaluates contemporary possibilities of web monitoring. It likewise describes the application solution and its capabilities. Created system records the managed webpages, monitors their parameters during the time. The system has significant features: Ability to monitor webpages without source code treatment (possibility to monitor competitive webpages as well) and tracking the criteria within the time. The system provides outputs in both text and graphic shapes. It is based on free technologies.
Description
Citation
POLÁCH, M. Systém pro správu a monitoring webů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Koutný, Ph.D. (člen) Ing. Vojtěch Fiala (člen) Ing. Martin Hasmanda (člen) Ing. Ľuboš Nagy, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Pokuste se ve stručnosti popsat, jaké kroky je třeba udělat pro přidání nového modulu (na straně kódu a na straně databáze). Jaké je rozhraní modulů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO