Vstupní obvody pro aktivní dvoupásmovou reproduktorovou soustavu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce je zaměřena na návrh vstupních obvodů pro aktivní reproduktorovou soustavu. Je zde popsána teorie návrhu vstupních obvodů jako jsou útlumový článek, dolní propust, předzesilovač, baxandallův korektor a S/PDIF. Na základě popsané teorie jsou zvoleny optimální konstrukce a jejich následný návrh. Komplexní návrh vstupních obvodů reproduktorové soustavy je navržen tak, aby bylo dosaženo nízkého akustického zkreslení.
The work focuses on the design input circuits for active speaker system. There is described the theory design input circuits such as attenuator pads, low pass filter, preamplifier, Baxandall tone control and S / PDIF. Based on the theory described are selected optimal designs and their subsequent draft. Complex design of the input circuit for loudspeaker system is designed to achieve a low acoustic distortion sound.
Description
Citation
HANÁK, F. Vstupní obvody pro aktivní dvoupásmovou reproduktorovou soustavu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Řezníček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Komise měla výhrady k aktivitě studenta během semestru. Ačkoliv se student snažil obhájit svůj přístup, zjevně zanedbal důležité části v postupu řešení, pravděpodobně ve fázi přechodu mezi schématem a návrhem plošného spoje. Komise měla na základě prohlídky výrobku pochybnosti o jeho dobrém návrhu. Přesto však byla práce na základě obhajoby hodnocena jako dostatečná.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO