Návrh a realizace webové prezentace pro logistickou firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předkládaná bakalářská práce je věnována prezentaci logistické firmy na internetu. Práce stručně seznamuje s technikou tvorby webových stránek a jejich prezentací. Součástí je i návrh na vylepšení pozice ve vyhledávačích a zviditelnění firmy na webu. Další část práce je zaměřena na systém skladování a náhled na stav skladu přes internet nebo mobil. Jednotlivé návrhy jsou v závěru práce ekonomicky zhodnoceny.
This bachelor’s thesis is focused on a logistic firm presentation on the Internet. The thesis briefly introduces web pages design production and their presentation. Spotlight the firm and position improvement in internet search engines is part of the proposal. Storage system and store availability checking over the Internet or mobile phone is another part of the thesis. Finally, each suggestion and its financial contribution is summarised.
Description
Citation
ŠIROKÁ, Z. Návrh a realizace webové prezentace pro logistickou firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Jiří Macur, CSc. (předseda) doc. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jan Svoboda (člen) Ing. Radek Měřínský (člen)
Date of acceptance
2007-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO