Autosalon TOPCENTRUM v Hodoníně, řešení technologické etapy hrubá vrchní stavba.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato balalářská práce řeší stavebně technologickou etapu hrubé vrchní stavby vybrané části autosalonu TOP CENTRUM car v Hodoníně. Tento objekt má 3 podlaží, z nichž jedno je podzemní a dvě nadzemní. Zájmová lokalita je umístěna v rovinatém terénu v průmyslové zóně. Nosný systém budovy je tvořen ocelovými skelety a doplňkovými nosnými zděnými konstrukcemi z cihel POROTHERM. Stropní konstrukce je v jedné části vytvořena pomocí prefabrikovaných předpjatých železobetonových panelů, v části druhé pomocí ocelové konstrukce. Nosnou konstrukci střechy potom tvoří soustavy vazníků a vaznic a ocelové válcované nosníky typu IPE. Stavebně technologická studie hrubé vrchní stavby obsahuje technickou zprávu, plán dopravních tras, technologický předpis pro provedení ocelové nosné svislé konstrukce a vybrané části střešní konstrukce, kontrolní a zkušební plán pro tyto činnosti, řešení organizace výstavby, časový plán a rozpočet etapy, katalog strojů a bezpečnost práce.
This bachelor thesis deals with a construction technology procedure gross superstructure of a car store TOP CENTRUM car in Hodonín. This object has got 3 floors. One of them is underground and two of them are above-ground. The interest area is located in a flat terrain in industrial zone. Supporting system of the building is formed by steel skeletons and supplemental supporting structure of POROTHERM blocks. Ceilings are formed by prefabricated prestressed reinforced concrete panels and also by steel construction. The roof supporting system is made up by trusses and purlins and aslo by steel beams IPE. The construction and technological study of the gross superstructure includes a technical report, plan of routes, technological instruction of steel vertical supporting system and selected part of roof system, plans of inspections and tests, resolution of the building organization, schedule and budget, machine list and occupational safety.
Description
Citation
PECHÁČEK, M. Autosalon TOPCENTRUM v Hodoníně, řešení technologické etapy hrubá vrchní stavba. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO