Zdravotně technické a plynovodní instalace zdravotnického zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zdravotně technickými a plynovodními instalacemi ve zdravotnickém zařízení. Teoretická část se zabývá řešením problému s bakterií legionella, konkrétně jak jí předcházet a jak se zachovat v případě nalezení. Výpočtová část a projekt obsahuje návrh vnitřního vodovodu, vnitřní kanalizace, domovního plynovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Objektem je třípodlažní zdravotnické zařízení s odlišným uspořádáním hygienických zařízení v každém podlaží. Projekt byl vytvořen dle současných českých a evropských předpisů.
This bachelor thesis deals with sanitation installations and gas installations in the healthcare facility. The theoretical part deals with solving the problem of legionella bacteria, specifically how to prevent it and what to do in case of detecting it. Project and the part with calculations includes design of water installations, drainage, gas installations in building and the object's connection to the present technical networks hardware. The object is a three-story medical facility with a different arrangement of sanitary facilities on each floor. The project was designed by contemporary Czech and European regulations.
Description
Citation
PETROVÁ, H. Zdravotně technické a plynovodní instalace zdravotnického zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO