Měření posunů mostní opěry a koruny násypového tělesa

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je sledování posunů mostní opěry a koruny násypového tělesa v západním předpolí Ivančického viaduktu, které je nestabilní z důvodu složitých hydrogeologických poměrům při zakládání opěry a přilehlého, až 23 m vysokého násypového tělesa. V práci se zabývám zpracováním předešlých etap GPS měření, které proběhly v letech 2000 až 2009 a také dvou vlastních etap měření na jaře 2012 a 2013.
The subject of my bachelor´s thesis is shift observation of abutment and the top of earth fill at western side of the Ivančice viaduct. It is unstable due to complicatedhydro-geological conditions while merging the abutment and the adjacent, 23 metres high slope of embankment.In my thesisI am processing previous periods of GPS monitoring, which were measured since spring 2000 to autumn 2009, and also two of my own measured periods at spring 2012 and 2013.
Description
Citation
MALOTA, M. Měření posunů mostní opěry a koruny násypového tělesa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO