Lávka pro pěší a cyklistickou dopravu v Kunovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh a posouzení nosné konstrukce lávky pro pěší a cyklistickou dopravu přes vodní tok. Lávka je navrhována z důvodu plánovaného přeložení cyklostezky v obci Kunovice, okres Uherské Hradiště. Konstrukčně je tvořena dvěma hlavními nosníky spojenými dolní prvkovou mostovkou. Staticky je konstrukce modelována jako prostorová ocelová trubková příhradovina, včetně podélníků, se zatížením působícím ve všech směrech. Rozpětí konstrukce 26,550m , volná šířka 3,200m.
Subject of this bachelor`s thesis is drafting and assessment supporting structure of footbridge for pedestrian and cycling traffic over a water flow. Footbridge is designed because of transfer of cycling path in Kunovice community, Uherské Hradiště district. Structure have two main girgers joined with lower deck. Structure is computed as space steel truss from tubes, including railing beams, with load in all direction. Margin of supporting structure is 26,550m, free width is 3,200m.
Description
Citation
BOČEK, M. Lávka pro pěší a cyklistickou dopravu v Kunovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO