Posouzení vybraných částí ŽB a zděných konstrukcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá posouzením vybraných částí ŽB a zděných konstrukcí na objektu vinného sklepa a vypracováním výkresu výztuže u posuzovaných konstrukcí. Objekt se skládá ze vstupní budovy a vinného sklepa. U vstupní budovy jsou navrženy a posouzeny obvodové ŽB stěny, sloupy a průvlak vedoucí na sloupech. Ve sklepě byl posouzen strop tvořený zděnou klenbou, která nevyhověla na posudek a byla navržena sanace pomocí ŽB rubové skořepiny. Výpočet vnitřních sil byl proveden v programu Scia Engineer.
Bachelor thesis describes the design selected part of reinforced concrete and brick construction on building of wine cellar and elaboration of reinforcemenet drawings of selected structural element. Building is decided to two parts entrance building and wine cellar. At the entrance are designed and assessed reinforced concrete perimeter walls, columns and beam which is situated on columns. In the cellar was assessed ceiling formed by a brick vault which failed to report and was designed rehabilitation using reinforced concrete reverse shell. Calculation of internal forces was performed by computer program SCIA Engineer.
Description
Citation
NEUŽIL, D. Posouzení vybraných částí ŽB a zděných konstrukcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO