Vyhledávací studie obchvatu obcí Hněvotín-Lutín

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem vyhledávací studie obchvatu obcí Hněvotín a Lutín, který je řešen jako přeložka stávající silnice II/570, a je zpracován z důvodu zvyšující se intenzity dopravy v těchto obcích. Navrhovaná komunikace bude řešena jako silnice kategorie S7,5/80 a bude vedena jižně okolo obce Hněvotín. Poté pomocí úrovňového křížení protne stávající silnici II/570 a následně je vedena severně okolo obce Lutín. V práci je řešeno také napojení na stávající komunikace pomocí úrovňových křižovatek. Terén v řešeném území je mírně zvlněný a nachází se zde převážně zemědělské pozemky. Navržená trasa kříží stávající dopravní infrastrukturu a vodoteče.
The bachelor´s thesis focuses on a bypass of villages Hněvotín and Lutín which is designed as a relaying of existing road II/507 and which is solved due to increasing traffic intensity. Road is designed as a category S7,5/80 and leads south around the village Hněvotín. Further it crosses existing road II/507 and then continues north around the village Lutín. Furthermore, this work also deals with connection to the existing roads with level crossings. Terrain in this area is slightly wavy and there are mainly agricultural grounds. Designed route crosses existing transport infrastructure and water courses.
Description
Citation
BŘEZINA, M. Vyhledávací studie obchvatu obcí Hněvotín-Lutín [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO