Návrh rekonstrukce traťového úseku Kunovice - Staré Město u Uherského Hradiště v km 0,3 - 2,0

Abstract
Cílem bakalářské práce je návrh úpravy geometrických parametrů koleje a návrh rekonstrukce železničního svršku v úseku Kunovice - Staré Město u Uherského Hradiště v km 0,3 - 2,0. Úsek začíná napojením na výhybku v železniční stanici Kunovice a končí v železniční stanici Uherské Hradiště. Součástí bakalářské práce je tedy i rekonstrukce kunovického zhlaví stanice Uherské Hradiště. Obsahem bakalářské práce je i návrh obnovy odvodnění tratě. Úkolem je také zvážit možnost zvýšení rychlosti v daném úseku. V rámci práce je také vypracován návrh technologie práce pro rekonstrukci a výkaz výměr.
The main purpose of this thesis is to look at the reconstruction of single railway track Kunovice – Staré Město u Uherského Hradiště in the section km 0,3 – 2,0. The section starts at the connection to the last switch in railway station Kunovice and ends in the railway station Uherské Hradiště. The thesis also includes the reconstruction of Kunovice's neck of station tracks in the station Uherské Hradiště. In the next part of the thesis I present the design of the drainage's recover. The following parts consider the ability to increase the track speed, the plan of technology how to make the reconstruction as well as the bill of quantities.
Description
Citation
ŘEHŮŘEK, T. Návrh rekonstrukce traťového úseku Kunovice - Staré Město u Uherského Hradiště v km 0,3 - 2,0 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO