Teplovodní vytápění občanských staveb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem práce je navrhnout vytápění a ohřev TV u občanské budovy. Jedná se o objekt s celkovou zastavěnou plochou 410,44 m , který má dvě nadzemní podlaží a z části je podsklepen. Vytápění se převážně řeší otopnými tělesy s místním zdrojem tepla. Voda v bazénu využívá ohřevu pomocí deskového výměníku napojeného na zdroj tepla. Teoretická část je zaměřena na zdroj tepla. Jsou zde popsány základní části závěsného a kondenzačního kotle. Princip spalování a princip zapojení.
The main goal of this thesis is to design heating and warming of a TV in civil building. It is a building with overall built up area of 410.44 m2 which has two above-ground floors and under some parts of the building is a cellar. Heating is mainly delivered by heating units with local source of heat. Water in the pool uses warming with the help of a heat exchanger connected to a source of heat. The theoretical part is focused on the heat. There are described basic portion of the hinge and condensing boilers. Combustion principle and the principle of participation.
Description
Citation
VECHETA, A. Teplovodní vytápění občanských staveb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO