Řadový bytový dům - zdravotně technické a plynovodní instalace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Abstrakt v českém jazyce Bakalářská práce se zabývá zdravotně technickými a plynovodními instalacemi. V teoretické části se zabývá hospodařením s dešťovou vodou retenčními nádržemi a vsakovacími zařízeními. Výpočtová část a projekt obsahuje návrh vnitřního vodovodu, vnitřní kanalizace,domovního plynovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Objektem je nepodsklepený řadový bytový dům o čtyřech podlažích. Projekt byl vytvořen dle současných českých a evropských předpisů.
Abstract in English language Bachelor's work deals with sanitation instalations and gas piping. The teoretical partdeals with design management of rainwater and implementation of retention tanks and infiltration facilities . Calculation and project part contain design of water installations, drainage, gas piping in building and their connection to present technical networks. The object is a basement apartment terraced house on four floors.Project was done according to current czech and europe regulations.
Description
Citation
HÁJEK, P. Řadový bytový dům - zdravotně technické a plynovodní instalace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO