Návrh podnikatelského plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského záměru, jehož předmětem je založení nové účetní a daňové kanceláře. Práce se skládá z části teoretické, analytické a z vlastního návrhu řešení. V teoretické části jsou uvedena klíčová východiska a poznatky, které jsou aplikovány v další části práce. Analýza je zaměřena zejména na současné prostředí firmy. V části vlastního návrhu řešení je zpracován samotný podnikatelský záměr, obsahující návrhy organizačního, marketingového a finančního plánu.
This Bachelor thesis deals with a business plan proposal formation. Subject of this proposal is establishment of a new accounting and tax office. The work is composed of theoretical and analytical parts and actual proposal solution. Key finding and resources mentioned in the theoretical part are applied in the rest of the work. Analysis is aimed mostly on the current company setting. The part of actual proposal solution covers the respective business plan which contains organisational, marketing and financial plan proposals.
Description
Citation
MATYÁŠOVÁ, M. Návrh podnikatelského plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) JUDr. Hana Vejvodová (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Lenka Prášková (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO