Zdravotně technické a plynovodní instalace v azylovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zdravotně technickými a plynovodními instalacemi v azylovém domě. Teoretická část je zaměřena na téma Nakládání s dešťovou vodou, ve které se řeší možnosti využití vody s ohledem na platné předpisy a jejich funkčnost. Výpočtová a projektová část řeší rozvody kanalizace, vodovodu a plynu v zadaném objektu. Řešený objekt je nepodsklepený se dvěma podlažími. Bakalářská práce je provedena na základě současných českých a evropských předpisů.
This bachelor thesis deals with health-technical and gas piping in the asylum building. The topic Rain Water Handling is the theoretical part where the usage of water is discussed according to the legal regulations and its functionality. The computational and project part deals with sewerage, water and gas distribution system in this two floors non-cellar asylum building. This bachelor thesis is written according to Czech and European regulations.
Description
Citation
HADAČOVÁ, J. Zdravotně technické a plynovodní instalace v azylovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO