Spodní stavba universitního centra ve Zlíně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem bakalářské práce je stavebně technologický projekt Universitního centra ve Zlíně. Projekt obsahuje technologický předpis pro zemní práce a pilotovou stěnu a technologický předpis pro základové konstrukce a hydroizolaci. Předpisy jsou doplněny kontrolním a zkušebním plánem, vhodnou strojní sestavou, zařízením staveniště pro danou technologickou etapu a jeho kalkulací. Dále je řešena bezpečnost práce, časový plán a rozpočet dané technologické etapy.
The content of the thesis is a construction project of university technology center in Zlín. The project includes technological specification for the earthwork and pile walls and technological regulation for foundation construction and waterproofing. Regulations are supplemented by inspection and test plan, suitable machinery and equipment assembly site for the technological steps and calculations. It is addressed safety, schedule and budget of the working stage.
Description
Citation
ROKOSOVÁ, I. Spodní stavba universitního centra ve Zlíně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO