Novostavba srubového objektu v Malenovicích, hrubá vrchní stavba

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na výstavbu rodinného srubového domu. Řeší realizaci hrubé vrchní stavby. Jedná se o jednopodlažní objekt s obytným podkrovím. Stavba je navržena z větší části z masivní srubové konstrukce a z části zděná s dřevěnými trámovými stropy, zastřešena sedlovou střechou. Práce zahrnuje technickou zprávu, technologický předpis pro svislé konstrukce, strop a krov, návrh zařízení staveniště včetně organizace výstavby, časový plán, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost práce.
The bachelor’s thesis is focused on the construction of log house. Solves realization of rough superstructure. It is a single-storey building with an attic. The building is designed mostly from log construction and partly brick with wood-beamed ceilings, roofed a gable roof. The work includes technical report, technological regulation for vertical construction, ceiling and roof truss, design a construction site installations including construction organization, time schedule, design mechanical assembly, control and test plan, health and safety at work.
Description
Citation
JŮNOVÁ, L. Novostavba srubového objektu v Malenovicích, hrubá vrchní stavba [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO