Modifikace silikátových materiálů pro podlahy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je věnována problematice podlahových materiálů na bázi cementu a sádry. V úvodní části jsou rozvedeny všeobecné vlastnosti a obecné požadavky na podlahy, dále jsou představeny nejdůležitější vlastnosti vybraných podlahových materiálů. Práce se věnuje modulu pružnosti, přídržnosti k podkladu a pevnostním parametrům zkoušených materiálů. Také hodnotí účinky redispergovatelných polymerních prášků v silikátových hmotách určených pro podlahy.
The thesis is devoted to the issue of flooring materials, cement and plaster. In the first part are discussed general properties and general requirements for flooring, as well as presents the most important properties of selected flooring materials. The work is dedicated to the modulus of elasticity, adhesion to the substrate and strength parameters of the tested materials. It also evaluates the effects of redispersible polymer powders in silicate compositions intended for floors.
Description
Citation
ŠLECHTICKÝ, L. Modifikace silikátových materiálů pro podlahy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO