Speciální povrchové úpravy architektonických betonů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této práce je popsat moderní metody finálních úprav architektonických betonů s rozdělením na povrchy vytvořené v čerstvém a zatvrdlém stavu. V práci jsou popsány různé vlivy a jejich dopady na výsledný povrch jako je složení betonu, způsob ukládání a zhutňování nebo výroba tohoto betonu. V praktické části je práce zaměřena na technologii výroby grafického betonu a její aplikaci na svislé monolitické stěně.
The aim of this work is to describe modern methods of finishing concrete with architectural division of the surfaces created in fresh and hardened state. In this work describes the various influences and their effects on the resulting surface such as concrete composition, method of storage or production and compaction of concrete. In the practical part of the thesis focuses on the technology of graphic concrete and its application to vertical monolithic wall.
Description
Citation
GAJDOŠ, J. Speciální povrchové úpravy architektonických betonů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO