Rodinný dům s podnikatelskou činností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací rodinného domu s podnikatelskou činností. Novostavba se nachází v obci Prakšice v okrese Uherské Hradiště. Dům je osazen na mírně svažitém pozemku. Novostavba je členěna na dvě oddělené části. Obytná část tvoří dvě nadzemní podlaží a podnikatelská činnost zastoupená wellness provozem v podzemním podlaží. Zdivo i stropní konstrukce jsou navrženy ze systémových prvků Heluz. Střecha je sedlová se sklonem 35°.
The bachelor’s thesis deals with design documentation of a family house with business activity. The new building is located in a village Prakšice in Uherské Hradiště district. The house is situated on a gentle sloping land. The new building is divided into two separate units. It is a house with two floors and business activity represented by wellness establishment on the underground floor. The masonry and ceiling constructions are designed from Heluz system. The roof is saddle with a slope 35°.
Description
Citation
MARÁŠEK, M. Rodinný dům s podnikatelskou činností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO