Novostavba rodinného domu v Zemianskej Olči

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací rodinného domu, který je navržený jako dvoupodlažní. V prvním nadzemním podlaží se nachází zádveří, odkud je možný přístup i do garáže, z garáže přístup do technické místnosti dále chodba, WC, koupelna a ložnice, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, hala se schodištěm a komora. Druhé nadzemní podlaží slouží pouze obytným účelům. Objekt je navržen jako samostatně stojící na rovinatém terénu. Střecha je navržena jako jednoplášťová plochá.
This bachelor thesis deals with the design documentation of a detached house, which is designed as a two-floor. On the first floor, there is the technical ground of the house, laundry room, garage, bathroom,bedroom and living room with kitchen. The second floor is used only for residential purposes. The building is designed as a stand-alone house on a flat terrain. The roof is designed as a flat roof.
Description
Citation
IVÁN, K. Novostavba rodinného domu v Zemianskej Olči [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO