Rodinný dům s ateliérem, Roztoky u Prahy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je novostavba rodinného domu s ateliérem v Roztokách u Prahy. Objekt se dělí na dvě části. První - obytná část je dvoupodlažní a je izolována od komunikace druhou částí. Druhá část je jednopodlažní s otevřeným pracovním prostorem, oddělenou kanceláří a zasedací místností. Objekt je navržen jako zděný z broušených cihelných bloků s keramickou stropní konstrukcí. Střecha objektu je plochá a na jednopodlažní části domu slouží zároveň jako terasa. Stavební pozemek je mírně svažitý směrem od veřejné komunikace. Veškeré konstrukce odpovídají platným normám ČSN.
The subject of this Bachelor Thesis is newly built family house including engineers office located in Roztoky. The building is divided into two parts. First part is two-story residential section. This section is isolated from public road by the second part. Second part is single-storey openspace oficce with separated headquarters and meeting room. The building is designed as a structure to be built from cut brick units with ceramic ceiling structures. The buildings roof is flat construction and it is designed to serve also as terrace on single-storey part of the house. Building land is slightly sloping down from the public road. All designs are in accordance to the valid ČSN code.
Description
Citation
DEGR, L. Rodinný dům s ateliérem, Roztoky u Prahy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO