Penzion rodinného charakteru s bezbariérovým řešením a bytem majitele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá architektonickým, dispozičním a konstrukčním řešením penzionu rodinného charakteru s bezbariérovým řešením a bytem majitele. Jedná se o nepodsklepený dvoupodlažní dům se dvěma jednopodlažními přístavky. V 1.NP se nachází ubytovací část o kapacitě 10 lůžek ve čtyřech pokojích, ve 2.NP se nachází byt majitele s terasou. K tomuto objektu je proveden přístavek garáže pro byt majitele a skladu pro ubytovací část. Konstrukce domu je provedena v podélném nosném systému ze systému Porotherm. Stropy jsou keramobetonové, rovněž Porotherm. Pultová střecha je lehká jednoplášťová, vynáší ji dřevěné nosníky. Krytinu tvoří fólie z měkčeného PVC.
This bachelor thesis deals with, architectural, dispositional and structural solution of family boarding house with barrier-free access and owner’s apartment. It’s cellarfree two-storey house with two one-storey outbuildings. In first floor is accomodation area with ten 10 beds in four rooms, in second floor is owner’s apartment with teracce. To this building is desinged outbuilding garage for owner’s apartment and outbuilding warehouse for accomodation area. Structure of house i desinged in longitudinal support system in Porotherm system. Ceilings is ceramic-concrete, also Porotherm system. Roof is shed single-leaf supported by wooden beams. Covering is mPVC foil.
Description
Citation
JURKA, F. Penzion rodinného charakteru s bezbariérovým řešením a bytem majitele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO