Energeticky efektivní dům s projekční kanceláří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce "Energeticky efektivní dům s projekční kanceláří" je zpracován ve formě projektové dokumentace dle platných přepisů. Objekt je navržen jako dvoupodlažní podsklepený rodinný dům s obytným podkrovím, s jednopodlažní nepodsklepenou provozovnou a garáží s plochou střechou. Objekt je založen na základových pásech, svislé konstrukce jsou zděné, stropy a nosná konstrukce ploché střech je monolitická, konstrukci šikmé střechy tvoří dřevěný krov. Objekt je řešen jako nízkoenergetický dům.
The Bachelor´s thesis Energy efficient house with desing office is made as building documentation in agreenment whith standarts and legal norms and acts. House is desinged as two floored basement house with pitched roof and one floored cellarless, flat roofe part with workshop and garage. The construction is based on a concrete strip foundation. The building is made of ceramic block, the ceiling and flat roof is designed as monolithic construcion, pitched roof is made as wooden roof construction. House is projected as Low energy detached house.
Description
Citation
LAMPA, M. Energeticky efektivní dům s projekční kanceláří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO