Koncový dům v Želechovicích n. Dřevnicí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Projekt se zabývá stavbou polyfunkčního bytového domu s 5-ti byty, prodejnou a advokátní kanceláří. Objekt se nachází v obci Želechovicích nad Dřevnicí na rovinatém terénu. Dům je navržen v konstrukčním systému Porotherm, zastřešený sedlovou střechou 45°. Bytový dům je navržen v souladu s územním plánem obce Želechovice nad Dřevnicí, svým charakterem navazuje na okolní zástavbu a v práci jsou respektovány všechny právní předpisy, které se týkají projektování staveb. Výkresová část byla zpracována počítačem v programu AutoCad. Součástí projektové dokumentace je část výkresová, textová a výpočtová. K projektu je přiřazeno tepelně technické posouzení a požární ochrana objektu.
The project deals with the construction of a multifunctional residential building with 5 apartments, shop offices and law. The building is located in the village of Želechovice Dřevnicí on flat terrain. The house is designed in a structural system Porotherm, covered gable roof 45 °. The building is designed in accordance with the master plan of the municipality of Želechovice Dřevnicí, its character builds on the surrounding buildings and at work are respected by all laws and regulations relating to the design of buildings. The drawing part was processed by computer in AutoCad. Part of the project documentation is part of the drawing, text and calculation. The project is assigned a technical assessment of thermal and fire protection of the building.
Description
Citation
SMOLKA, M. Koncový dům v Želechovicích n. Dřevnicí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-28
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO