Návrhy asfaltových směsí s využitím vyššího obsahu R-materiálu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V úvodu diplomové práce jsou uvedeny možnosti získávání a zpracování asfaltového recyklátu. Hlavním bodem práce je návrh asfaltových směsí s využitím vyššího obsahu R-materiálu pro ložní asfaltové vrstvy. Asfaltové směsi byly navrženy s obsahem 0%, 30%, 50% a 70% R-materiálu. Na jednotlivých asfaltových směsích byly porovnány parametry stanovené funkčními zkouškami – odolnost proti trvalým deformacím a odolnost vůči vodě.
In the introduction of the Master’s thesis describes for obtaining and processing of reclaimed asphlalt. Major point of the thesis is design of asphalt mixtures with use of higher amount of RAP for asphalt binder course. Asphalt mixtures were designed with contents of 0%, 30%, 50% and 70% of RAP. On each asphalt mixtures were compared parameters set out by functional tests – resistence to permanent deformation and resistence to water.
Description
Citation
PAVLIČÍK, P. Návrhy asfaltových směsí s využitím vyššího obsahu R-materiálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO