Mimoúrovňová křižovatka silnic I/43 a II/385 v Kuřimi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem mimoúrovňové křižovatky, která nahradí kapacitně nevyhovující stykovou křižovatku silnic I/43 a II/385 poblíž města Kuřim. Dále mimoúrovňová křižovatka řeší napojení přivaděče severního obchvatu města Kuřim, který se napojí na plánovanou R43. Předpokladem je, že silnice I/43 zůstane zachována ve stávajícím stavu, čímž docílíme ekonomičnosti návrhu. Křižovatka je navržena tak, aby umožnila odbočení do všech směrů křižovatky.
This master’s thesis deals with drawing Winter change to replace an existing capacity-inconvenient crossroad. This crossroad is located near by city Kuřim and it has free branchs – II/386 connecting on theroad I/43.Thisinterchangesolvesconnectionfromthaplanned bypass of the city Kuřim. This by-pass road will connect to road R43. An precondition preservativ of the existing road I/43 in the current position to get drawing of the innterchasecheaper. Intersection is designed to enable branching in all directions crossing.
Description
Citation
VALENTOVÁ, G. Mimoúrovňová křižovatka silnic I/43 a II/385 v Kuřimi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO