Vybrané části stavebně technologického projektu realizace obloukového mostu

No Thumbnail Available
Date
Authors
Gurgul, Roman
ORCID
Advisor
Motyčka, Vít
Referee
Štěpán, Richard
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce zabývá stavebně technologickou přípravou mostního objektu SO-201. Most o délce 86m se nachází v extraviláně na území města Nitra na Slovensku. Mostní objekt je součástí stavby Rychlostní cesta R1 Nitra, západ - Selenec. Most je tvořen samokotvenou obloukovou konstrukcí s mezilehlou mostovkou. Mostní nosná konstrukce je tvořena ocelovými oblouky vyplněnými betonem, ocelovými nosníky a příčníky se spřaženou železobetonovou deskou.
Diploma thesis deals with constructive technological preparation of bridge structure SO-201. This 86m long bridge is located in a non-built-up area of the city of Nitra in Slovakia. Bridge structure is part of project Highway R1 Nitra, západ - Selenec. Bridge is formed by a self-anchored arch structure with intervening bridge deck.The bridge superstructure is formed by steel arches filled with concrete ,steel girders and beams locked with a reinforced concrete slab.
Description
Citation
GURGUL, R. Vybrané části stavebně technologického projektu realizace obloukového mostu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO