Dopady finanční krize na financování developerského projektu stavebního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Krize ve stavebnictví v letech 2008 až 2010 měla velký vliv na realizaci a dokončení již započatých developerských projektů. Ve své diplomové práci jsem se zaměřil na tuto problematiku z pohledu firem, které realizovaly v těchto letech developerské projekty. Zpracoval jsem počáteční finanční analýzu pro vyhodnocení „finančního zdraví“ firmy a poté jsem porovnával dva developerské projekty, jeden uskutečněný před hospodářskou krizí a druhý, který se realizoval v době hospodářské krize.
The crisis in the construction industry in the years 2008 to 2010 had a great impact on the implementation and completion of already initiated development projects. In my diploma thesis I have focused on this problem from the perspective of companies that implemented development projects in mentioned years. I processed the initial financial analysis to evaluate the "financial health" of the company, and then I compared the two development projects, one realized before the economic crisis, and the second, which was implemented during the economic crisis.
Description
Citation
ŠČEVÍK, V. Dopady finanční krize na financování developerského projektu stavebního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO