Optimalizace nákladů investičního záměru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá optimalizací nákladů konkrétního investičního záměru, kterým je veřejná zakázka na rekonstrukci nemocnice v Hodoníně. V teoretické části jsou vysvětleny nejdůležitější pojmy týkající se výstavbového (investičního) projektu, jeho organizace a legislativního ošetření se zaměřením na smlouvu o dílo. Na to navazuje optimalizace konkrétního projektu. Na závěr je provedeno celkové vyhodnocení nabídky pro výběrové řízení a srovnání s nabídkami ostatních uchazečů.
This diploma’s thesis deals with a cost optimization of the concrete investment plan, which is a public procurement called Hospital in Hodonín reconstruction. In the theoretical part of the thesis there is information about construction (investment) project, about its organization and legislation focused on contract for work. The practical part contains cost optimization of concrete project. In the end the final evaluation of the procurement for competitive tendering and the confrontation with other contenders’ procurements are made.
Description
Citation
VOZÁKOVÁ, P. Optimalizace nákladů investičního záměru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO