Energetická náročnost přípravy teplé vody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce na téma Energetická náročnost přípravy teplé vody se zabývá stanovením a porovnáním energetické náročnosti přípravy teplé vody v dvougeneračním rodinném domě s administrativní částí. Energetická náročnost přípravy teplé vody je stanovena dvěma výpočtovými metodami a experimentálním měřením, jež jsou v závěru porovnány. Výpočet je proveden podle normy ČSN 06 0320 a podle souboru norem ČSN EN 15316-3. Práce je zpracována v souladu s platnými legislativními předpisy.
Master’s thesis on Energy performance of domestic hot water preparation is concerned with calculating and comparing the energy performance of domestic hot water preparation in two-generation family house with an administrative part. Energy performance of domestic hot water preparation is calculated by two calculation methods and by experimental measurements, which are compared at the end of the thesis. The calculation is performed according to standard ČSN 06 0320 and set of standards ČSN EN 15316-3. Thesis is processed in accordance with valid legislative regulations.
Description
Citation
HELÁNOVÁ, B. Energetická náročnost přípravy teplé vody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO