Polyfunkční dům s pojišťovnou a byty v Hranicích na Moravě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem diplomové práce je návrh polyfunkčního domu s pojišťovnou a byty v Hranicích na Moravě. Část pojišťovna je řešena z železobetonového skeletu deskového. Jedná se o pětipodlažní budovu. 1.-4.NP slouží pro provoz pojišťovny. 5.NP technické zázemí objektu. Střecha plochá nepochůzná. Terasový bytový dům se čtyřmi bytovými jednotkami je oddělen dilatační spárou. 1.NP řešeno jako ŽB skelet průvlakový. Ostatní patra (2.-5NP) navržena z keramických tvarovek POROTHERM. Stropy jsou řešeny z železobetonu. Střecha plocho nepochůzná. Celý objekt je založen na železobetonových patkách a je nepodsklepený.
The topic of the master`s thesis solves multifunctional building with the insurance company and apartments in Hranice. Part of the insurance is designed reinforced plate concrete skeleton. It is a five-storey building. 1.-4.NP used for insurance operations. 5.NP technical background. Not walkable flat roof. Terraced apartment building with four residential units are separated by an expansion joint. 1.NP designed as a reinforced concrete skeleton girder. Other floors (2nd-5th floor) designed from ceramic bricks POROTHERM. The ceilings are covered in concrete. Not walkable flat roof. The entire building is based on a reinforced concrete footings and no basement.
Description
Citation
KLÍVAR, L. Polyfunkční dům s pojišťovnou a byty v Hranicích na Moravě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-28
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO