Přepracování katastrálního operátu v katastrálním území Zakřany

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá obnovou katastrálního operátu přepracováním v katastrálním území Zakřany. Týká se konkrétně intravilánu této obce, kde je doposud platná katastrální mapa v analogové podobě vzniklá v době technickohospodářského mapování. Ta byla s využitím dat poskytnutých Katastrálním pracovištěm Brno – venkov a měřením v terénu přepracována do digitální podoby. Výsledkem diplomové práce je návrh digitální katastrální mapy, vytvořený v programu MicroGEOS Nautil. Veškeré práce byly prováděny v souladu s platnou legislativou.
Master´s thesis is about cadastral documentation supersession by revising in the cadastral territory Zakřany. It focuses specifically on the built-up area of the village where is still valid cadastral map in analog form created during technical-economic mapping. The datas provided by the Cadastral Workplace “Brno – venkov“ and own outside measurements were converted to the digital form. The aim of this thesis is creating a digital cadastral map with using MicroGEOS Nautilus programme. Whole data management procedure was carried out in accordance with current legislation.
Description
Citation
ŠIMEČKOVÁ, R. Přepracování katastrálního operátu v katastrálním území Zakřany [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO