Stavební průzkum a diagnostika železobetonové konstrukce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce Stavební průzkum a diagnostika železobetonové konstrukce je práce zabývající se analýzou průzkumů provedených na dvou železobetonových mostních konstrukcích. Rozebírá odlišné hodnocení průzkumů a jeho vliv na pozdější hodnocení mostů. V práci je obsaženo statické posouzení chybného nalezení výztuže u jedno ze železobetonových mostů. Vše je doplněno o potřebnou teoretickou část, která se zabývá mostními prohlídkami, způsoby jejich provádění a shrnutím nejčastěji užívaných diagnostických metod u mostů.
The thesis Building Investigation and Diagnosis of Reinforced Concrete Structure is focused on analyzing two reinforced concrete bridge structures. It discusses different evaluation surveys and its influence on later evaluation of the bridges. In this thesis there is included static evaluation finding supports at one of reinforced concrete bridges. Practical part is complemented by the necessary theoretical part, which deals with exploring bridges, ways of their implementation, and a summary of the most commonly used diagnostic methods for bridges.
Description
Citation
POKORNÝ, J. Stavební průzkum a diagnostika železobetonové konstrukce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-28
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO