Vliv světové ekonomické krize na stavebnictví v ČR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vlivem světové ekonomické krize na stavebnictví v České republice. Popisuje vznik, průběh a dopady novodobé světové ekonomické krize na světovou ekonomiku. Zároveň porovnává první ekonomickou krizi v 30. letech se součastnou probíhající krizí. Dále se blíže zaměřuje na dopady krize na stavební sektor v České republice a popisuje jeho vývoj v období krize. Cílem práce bylo zachycení vývoje a popsání důsledků, který tento vývoj zapříčinil a najít vhodná opatření pro nový rozvoj.
This diploma thesis deals with the influence of global economic crisis on building industry in the Czech Republic. It describes origins, course and impacts of contemporary world economic crisis on global economy. It compares the first economic crisis in the 1930s with current crisis as well. This paper is also focused on the impacts of the crisis on the building industry in the Czech Republic and depicts its evolution in time of the crisis. The goal of the thesis was to capture the evolution, describe the impacts of this evolution and find some appropriate measures for a new development.
Description
Citation
TUSCHER, M. Vliv světové ekonomické krize na stavebnictví v ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO