Analýza ekonomického rizika výstavbového projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a řízením rizik výstavbového projektu, jejich podrobnou charakteristikou a členěním. V praktické části jsou poznatky z teoretické časti aplikované na projektů, jehož cílem byla rekonstrukce a dostavba krytého bazénu v Kuřimi. Při zpracování analýzy rizik byly představeny důležité informace o projektu, dále byla provedena identifikace rizik, stanovení intenzity jejich dopadu a pravděpodobnost vzniku a doporučen návrh opatření k jejich snížení.
This thesis deals with the risk analysis and risk management of a construction project, their detailed characteristics and classification. In the practical part, knowledge and findings from the theoretical part are applied to a project aimed at the reconstruction and completion of an indoors swimming pool in the town Kuřim. In the course of the risk analysis assessment, important information on the project were given, furthermore, risks were identified, the intensity of their impact and likelihood of their development was established, and measures to reduce the risks were recommended.
Description
Citation
BOKOROVÁ, M. Analýza ekonomického rizika výstavbového projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO