Nabídka stavebního podniku do veřejné obchodní soutěže

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se věnuje procesu zadávání stavební zakázky a její získání z pohledu stavebního podniku. Práce je zaměřená na tvorbu cenové nabídky do veřejné obchodní soutěže ze strany uchazeče. Jsou zde uvedeny poznatky z osobní zkušenosti, protože jsem se osobně podílel na tvorbě této konkrétní cenové nabídky. Jelikož jsem v době při vyhlášení této veřejné soutěže pracoval ve stavební firmě INSKY spol. s r.o., která je zmíněna v této diplomové práci. Dále jsem se snažil přiblížit pojmy, se kterými je možno se setkat při zadávání, průběhu a ukončení zakázky do veřejné obchodní soutěže.
The thesis addresses the process of assigning construction contracts and its acquisition from the perspective of the construction company. The task is focused on creating public tender`s price propositions by the contender. These findings are from my own personal experience as I was involved in the creation of this particular price proposition. At the time of publication of this tender I worked in a construction company INSKY spol. s r.o. which is mentioned in this thesis. I described the terms which you may encounter during assignment, the progress and the finalization of the contract of the public tender.
Description
Citation
HAASE, J. Nabídka stavebního podniku do veřejné obchodní soutěže [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO