Bytový dům v Jihlavě, stavebně technologická příprava stavby.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem diplomové práce je řešení stavebně technologické přípravy realizace Bytového domu v Jihlavě. Bytový dům je navržen jako stavba s garážemi a bytovými jednotkami. Ve spodní části objektu je postaven železobetonový kombinovaný systém, který je od 2.PP až po 2.NP. Ve vyšších podlažích je stavba řešena jako zděný systém s betonovými stropy. Ve spodních 3 podlaží jsou navržena garážová stání a ve zbylých šesti podlažích jsou navrženy byty. Projekt se zabývá celou výstavbou stavebních objektů od technologických postupů přes časový a finanční plán až po bezpečnost během výstavby.
The topic of this master´s thesis deals with a structural and technological preparation of implementation of apartment building in Jihlava. The Apartment building is designed as a building including garages and dwelling units. In the lower part of the building is constructed of reinforced concrete combined system, which is from the 2.PP to 2.NP. The building is designed as a brick system with concrete ceilings on the upper floors. The lower 3 floors are designed as parking garage and a remaining six floors are designed as apartments. The project deals with the entire construction of buildings from technological processes, time and financial plan to safety during construction.
Description
Citation
FIGURA, T. Bytový dům v Jihlavě, stavebně technologická příprava stavby. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO