Centrum výzkumných institutů a doktorských studií v Brně - příprava a organizace výstavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tento stavebně technologický projekt je vypracován z důvodu stavebně technologické přípravy realizace novostavby Centra výzkumných institutů a doktorských studií v Brně – Poříčí. Projekt obsahuje technickou zprávu stavebně technologického projektu, která obsahuje základní informace o stavbě a staveništi. Zároveň odůvodňuje použití vybraných technologií. Vzhledem k velmi složitým základovým podmínkám se projekt detailněji věnuje návrhu provedení převrtávané pilotové stěny sloužící jako pažení stavební jámy. Pro tuto činnost projekt obsahuje i kontrolní a zkušební plán a množství grafických příloh, včetně časového harmonogramu.
The technological project deals with processing of materials and documentation for the preparation and realization of the new building Center research institutes and doctoral studies in Brno Poříčí. The project includes technical report which closely provides basic information about the building and used technologies. Due to complicated underlying conditions the project is focused on usage of bracing of foundation pits. The project contains also control and test plans including graphical attachments.
Description
Citation
HEJNA, V. Centrum výzkumných institutů a doktorských studií v Brně - příprava a organizace výstavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2014-02-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO