Ekonomická efektivnost a finanční proveditelnost projektu realizovaného obcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce je věnována oblasti veřejného osvětlení a jeho přímým dopadům na finanční hospodaření obce. V rámci této analýzy byly popsány základní způsoby a možnosti řízení, kterými obec disponuje v oblasti správy a údržby soustav veřejného osvětlení. Současně také byla navržena eventuální podoba rekonstrukce veřejného osvětlení v obci Černožice a v návaznosti na tento návrh následně i nastíněny možné způsoby financování tohoto investičního projektu. Sekundárním cílem práce bylo vytvořit stručnou databázy realizovaných projektů rekonstrukce v jiných obcích a vzájemné porovnání těchto výsledků.
This diploma thesis deals with a public lighting and its direct impact on the financial management of the municipality. Within this analysis the basic methods and ways, which the municipality use in the field of a management and a maintenance of the public lighting system, were described. The eventual form of the reconstruction of the public lighting in the Černožice village was also proposed. In a response to this proposal possible ways of financing this investment project were subsequently outlined. The secondary aim of this thesis was to create a concise database of implemented projects of the reconstruction in other municipalities and comparison of these results.
Description
Citation
VIK, V. Ekonomická efektivnost a finanční proveditelnost projektu realizovaného obcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2014-02-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO