Určení hodnoty stavebního podniku s ohledem na jeho regionální pozici

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá stanovením hodnoty vybraného stavebního podniku působícího ve Zlínském regionu. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je podrobně rozebrán postup určení hodnoty podniku a také jednotlivé metody, které se pro výpočet hodnoty používají. V praktické části jsou vybrané metody využity přímo k ocenění daného podniku. Rovněž je zde zohledněna aktuální situace na trhu a provedeno srovnání podniku s konkurenčními firmami v daném regionu.
The master´s thesis deals with the business valuation of the selected construction company operating in the region of Zlin. The thesis is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical one analyses company valuation process and methods used for business valuation. In the practical part, selected methods are used for the construction company valuation. The current market situation is taken into account and comparison with competitors in the Zlin region is processed.
Description
Citation
JAMRIŠKOVÁ, I. Určení hodnoty stavebního podniku s ohledem na jeho regionální pozici [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2014-02-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO